Hvidovre Hospital Centralkøkken
Fakta
Type
Byggherre
Arkitekt
Entreprenør
Produktionskøkken
Hvidovre Hospital
Haslev Arkitekter
Fagentrepriser
Haslev Arkitekter har udført Danmarks første A La Carte hospitalskøkken.
Det nye køkken indeholder 6 produktionslinjer for A La Carte mad, specialkøkken, varmt køkken, suppe/ sause køkken, bageri, slagter samt vareindlevering, køle-frostlager, tørlager og opvask.
I forbindelse med udførelse af A La Carte køkkenerne, hvor patienten bestiller det mad som man ønsker, er madspild blevet væsentlig reduceret.
For os handler det om minimering af madspild
Masterplan
Haslev Arkitekter har udført en komplet masterplan for Centralkøkkenet, med fuldt udbyggede forhold, med bageri, specialkøkken, slagter og køle- og frostlager, og med nyt transportsystem til madvogne og opvask.
I A La Carte køkkernes start produceres der smørrebrød; her har vi udført specialdesignet kølegarager til smørrebrødet.
Kontakt os
HASLEV ARKITEKTER ApS EGEVEJ 20 4690 HASLEV TEL +45 6061 1643 MAIL KB@HASLEV-ARK.DK
www.haslevarkitekter.dk