Hvidovre Hospital Centralkøkken

Fakta

Type

Byggherre

Arkitekt

Entreprenør

 

Produktionskøkken

Hvidovre Hospital

Haslev Arkitekter

Fagentrepriser

Haslev Arkitekter har udført Danmarks første A La Carte hospitalskøkken.

Det nye køkken indeholder 6 produktionslinjer for A La Carte mad, specialkøkken, varmt køkken, suppe/ sause køkken, bageri, slagter samt vareindlevering, køle-frostlager, tørlager og opvask.

I forbindelse med udførelse af A La Carte køkkenerne, hvor patienten bestiller det mad som man ønsker, er madspild blevet væsentlig reduceret.

For os handler det om minimering af madspild

Masterplan

Haslev Arkitekter har udført en komplet masterplan for Centralkøkkenet, med fuldt udbyggede forhold, med bageri, specialkøkken, slagter og køle- og frostlager, og med  nyt transportsystem til madvogne og opvask. 

I A La Carte køkkernes start produceres der smørrebrød; her har vi udført specialdesignet kølegarager til smørrebrødet.

Kontakt os

HASLEV ARKITEKTER ApS        EGEVEJ 20        4690 HASLEV        TEL   +45  6061 1643         MAIL    KB@HASLEV-ARK.DK

www.haslevarkitekter.dk